Moderatorzy: Dida, Rzepka*, aneczka24, mysia, Piewka

karla33 napisał(a):Frank ma w nosie prosby, blagania matki i polecenia ojca. Juz pokazuje kto tu rzadzi

Niczur napisał(a):Cynn, co to sa komorki macierzyste?
Doktor dziś na usg powiedzial, że raczej obstawia poród po 14. sierpnia 

wszystko mnie "tam" szczypie. I to jest bardzo nieprzyjemne
. Trudna decyzja

Niczur napisał(a):Cynn, co to sa komorki macierzyste?

cynnamon napisał(a):Myślę, że jeśli szukasz za i przeciw to porozmawiaj z przeciwnikami właśnie, a potem skontaktuj się z kimś, kto naprawdę się na tym zna i zna fakty

Izabela napisał(a):U nas mozna dla wlasnego dziecka zostawic krew pepowinowa ( tez laczy sie to z kosztami ) lub tez ofiarowac tzn. jak przychodzi sie do porodu to polozna pyta. Jak decyduje sie pare na podarowanie to trzeba tylko tysiace papierkow podpisac i potrzebujace dzieci dostaja ta krew.

cynnamon napisał(a):Izabela napisał(a):U nas mozna dla wlasnego dziecka zostawic krew pepowinowa ( tez laczy sie to z kosztami ) lub tez ofiarowac tzn. jak przychodzi sie do porodu to polozna pyta. Jak decyduje sie pare na podarowanie to trzeba tylko tysiace papierkow podpisac i potrzebujace dzieci dostaja ta krew.
genialne!
Tyle wspanialej krwi sie marnuje 

[/quote]Izabela napisał(a):U nas mozna dla wlasnego dziecka zostawic krew pepowinowa ( tez laczy sie to z kosztami ) lub tez ofiarowac tzn. jak przychodzi sie do porodu to polozna pyta. Jak decyduje sie pare na podarowanie to trzeba tylko tysiace papierkow podpisac i potrzebujace dzieci dostaja ta krew.

cynnamon napisał(a):Dla pewności daję Toli odtrutki po szczepieniach i tyle.

ale co tam przeżyje jakby co 

Mam na szczescie wsparcie kilku lekarzy. Mojej znajomej siostrzeniec jest chory na autyzm. Jestem od tej pory fanka Jenny McCarthy 

Lecę poczytać dokładniej, co nowego. 

.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości